Process Consultant

Heleen van de Ven

Image
Ik ben een ervaren procesmanager en consultant. Ik ben niet de expert die vertelt hoe het moet, maar ik faciliteer en begeleid teams om samen naar een verbetering of oplossing te komen. Discussies kan ik goed leiden zonder mij te verliezen in de inhoud. Met het beleid en doel voor ogen wordt de vertaalslag gemaakt naar het dagelijks werk.
+31 6 55 32 82 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Haarlemmerstraat 13A
2182 HA Hillegom
COMMUNICATION87%
COACHING80%
MOTIVATION68%
TEAM BUILDING66%

Ervaringen van anderen

"Heleen heeft door haar kennis en kunde op het gebied van de ITIL processen de organisatie transparant gemaakt. Haar kracht zit in om moeilijke processen helder en eenvoudig uit te leggen. Ze werkt daarbij goed met haar omgeving en zorgt met een verfrissende blik op de materie voor draagvlak."
“Heleen is een rustig en zeer enthousiast persoon. Dit in combinatie met haar persoonlijke en resultaatgerichte aanpak maakt haar tot een coach die stimuleert en ondersteunt. Met haar analytisch denkvermogen en expertise, o.a. opgedaan als Service Manager, heeft zij mij goed kunnen begeleiden. Door het uitgebreid bespreken van issues uit mijn werkveld en het geven van tips heeft zij een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling. Haar wijze van coachen heeft mij veel energie en inzichten gegeven."