About Us
Over Ons

Wie Zijn Wij

Paul en Heleen van de Ven zijn in 2007 zijn wij  Choose 2 Achieve gestart met als doel om onze business wereld (werk) te koppelen aan onze sport wereld (hobby). De te leveren teamprestaties bij het marathon schaatsen (individuele sporters die als team moeten presteren) lijken erg op het kantoorwerk waar we als individuen met onze eigen kracht en kennis samen werken aan hetzelfde doel met dezelfde missie. We besloten om workshops te geven om sport als metafoor in het bedrijfsleven te gebruiken om als team beter te presteren.

Met het koppelen van ook een sportief onderdeel, blijft het doel op het werk langer hangen en is er ook een leuk element gekoppeld aan een serieuze aangelegenheid. Het maakt een dag tot een sportief en nuttige teambuilding!
Paul is gestopt met zijn werk als (interim) manager en is nu inspirerend sport trainer in de schaats en wielersport voor de fanatieke recreatieve sporters. Heleen is interim proces/ service manager/ consultant en faciliteert Paul bij sportactivieiten. 

Naast ons werk in business en sport, zijn wij beheerder en ondernemer in de locatie Trainingsmaatje. Trainingsmaatje biedt specialistische producten en diensten voor de veeleisende sporter. Naast een winkeltje gericht op schaatsers en wielrenners, bieden andere specialitsen diensten als Race fiets onderhoud, Sport fysiotherapie, mental coaching, sport massage en voedings advies voor sporters.  
Onze aanpak en Missie

Wat We Doen

Wij faciliteren en begeleiden individuen en teams in het verbeteren van hun effectiviteit. We doen dit op een intervisie manier, waarbij we helpen te zoeken naar eigen oplossingen en verbeteringen. Wat je zelf bedenkt voelt immers goed!

Het werkt alleen als jij dat zelf echt wilt:

Choose 2 Achieve!

Locatie Vergadermaatje:
Image
Image

Choose 2 Achieve is jouw vergadermaatje!
KvK: 34281253 per 24-08-2007