About Us
Over Ons

Wie Zijn Wij

Paul en Heleen van de Ven zijn in 2007 zijn wij  Choose 2 Achieve gestart met als doel om onze business wereld (werk) te koppelen aan onze sport wereld (hobby). De te leveren teamprestaties bij het marathon schaatsen (individuele sporters die als team moeten presteren) lijken erg op het kantoorwerk waar we als individuen met onze eigen kracht en kennis samenwerken aan hetzelfde doel met dezelfde missie. We besloten om workshops te geven om sport als metafoor in het bedrijfsleven te gebruiken om als team beter te presteren.

Met het koppelen van ook een sportief onderdeel, blijft het doel op het werk langer hangen en is er ook een leuk element gekoppeld aan een serieuze aangelegenheid. Het maakt een dag tot een sportief en nuttige teambuilding!
Paul is na meer dan 10 jaar (interim) manager in de bedrijfswereld overgestapt naar een inspirerend sport trainer in de schaats-, skeeler en wielersport voor de fanatieke recreatieve sporters. Naast sporten, is Paul leefstijlcoach geworden om mensen niet alleen in de sport maar ook daarbuiten te coachen voor een gezonder en gelukkiger leven.

Heleen is (interim) proces/ service manager/ consultant en is altijd op zoek naar efficienter werken en het werk leuker maken door coaching on the job. Daarnaast wil zij ook als leefstijl en vitaliteitscoach aan de slag en is ze daarvoor in opleiding. 

Wij hebben daarnaast een ruimte aan huis waar we Indoor Cycling promoten (voor de donkere avonden en regendagen) en waar we mensen voor onze vitaliteitcoaching kunnen ontvangen. Dit doen wij vanuit onze werknaam "Trainingsmaatje", zie ook zwiftbikes.trainingsmaatje.nl en leefstijl.trainingsmaatje.nl.

Team leden

Process Consultant
Verandermanager, sport trainer
Onze aanpak en Missie

Wat We Doen

Wij faciliteren en begeleiden individuen en teams in het verbeteren van hun effectiviteit. We doen dit op een intervisie manier, waarbij we helpen te zoeken naar eigen oplossingen en verbeteringen. Wat je zelf bedenkt voelt immers goed!

Het werkt alleen als jij dat zelf echt wilt:

Choose 2 Achieve!

Image

Choose 2 Achieve is jouw vergadermaatje!
KvK: 34281253 per 24-08-2007