Team prestatie

Weet jij wat de kracht van je collega is?

Iedereen weet dat met samenwerken meer bereikt kan worden dan een paar individuen apart in een bedrijf presteren. Gebruik maken van elkaars kracht en kennis, maakt een optimale combinatie van samenwerken.

Samenwerken is ook vaak leuker dan alleen werken! In de sportwereld helpen trainingsmaatjes je om de training leuk te maken en je kunt elkaar uitdagen om uit je comfort zone te komen en meer te bereiken dan je alleen zou hebben gedaan! Uitdagend en gezellig dus!

In deze workshop zoeken we een sportief onderdeel dat leuk en gezellig is en elkaar kan uitdagen!

1. Uitdaging zoeken

Met een sport kan je al snel de uitdaging aan door wedstrijden te organiseren. Maar dat hoeven niet grote georganiseerde wedstrijden te zijn, dat kan ook als je alleen met wat vrienden aan het fietsen bent bijvoorbeeld: even sprinten tot aan het bord van de bebouwde kom. Je gaat net even iets dieper dan dat je alleen een rondje op de racefiets stapt! Andere voordelen van samenwerken zijn: elkaar uit de wind houden.

    

2. Persoonlijke krachten op het werk

Leer je teamgenoten kennen: waar zijn je teamgenoten goed in en wat vinden ze leuk? Wat verwacht je van elkaar? Waar zijn uitdagingen nodig en waar moet je iemand uit de wind houden?

Maak afspraken waar je elkaar kunt aanvullen en en versterken.

 

Hoe kan je meer uit de business halen dan tot nu toe. Wat zou e doen als je opnieuw zou kunnen beginnen? Bedenk nog altijd de balans met de core business bij het bedenken van nieuwe kansen


Afdrukken   E-mailadres
Image

Choose 2 Achieve is jouw vergadermaatje!
KvK: 34281253 per 24-08-2007